Egyedi mintás rendszerek

Toló zsalugáterek egyedi mintával kitöltve

A kreativitás a modern építészetben mind fontosabb szerepet játszik. A toló és toló-nyíló zsaluk különösen alkalmasak arra, hogy ezt a kreativitást a homlokzat kialakításában megjeleníthessük!

 

cardotex matrico matrico_max15 matrico_max28 matrico_max70
CARDOTEX MATRICO MATRICO-MAX15 MATRICO-MAX28 MATRICO-MAX70
nature-SL12 silencio
NATURE-SL15 SILENCIO

 

MATRICO fémrács

matrico_k A MATRICO modell esetében a kitöltés egy fémrácsból áll. A rács speciális szövése tökéletes védelmet garantál betekintés ellen, miközben a  felületet fény-, és légáteresztővé teszi. A rács gyártásakor alkalmazott technológia garantálja az anyagveszteség nélkül létrejövő nagy szilárdságú és felületstabilitású táblákat. Ezáltal nagy felületű zsalukat hozhatunk létre további merevítő profilok alkalmazása nélkül.

 

NATURE valódi fa lamellákkal

Nature fa A valódi fa lamellák alapanyaga szibériai vörösfenyő. Az évgyűrűk sűrű szerkezete nemcsak élénk mintázatot ad a lamelláknak, hanem nagyobb terhelhetőséget és nagyobb időjárásállóságot is nyújt.

 

CARDOTEX szövet

Cardotex szövet A CARDOTEX tolózsalugátereknél mutatunk be először olyan modellt, mely az alumíniumot köti össze a legmodernebb vinilhálós szövettel. A CARDOTEX, mely a homlokzat hangsúlyos eleme, könnyű és elegáns árnyékoló. Mindezeken felül tökéletes betekintés elleni védelmet is nyújt Önnek.