Tólószárnyas Zsalugáterek – a hagyomány találkozik a korszerűséggel

A toló zsaluval sokféle optikai hatás lehetséges, az anyagfelhasználáson keresztül a színes kialakítás és a homlokzati struktúra megváltoztatása.
Általában a nagy ablakfelületek árnyékolási lehetősége megoldható, a toló zsalu meghatározza a homlokzat nagy részét és domináns alkotóeleme lesz. A toló zsaluval a belső tér megvédhető a napfény besugárzása és a kíváncsi pillantások ellen is.

  • nagyméretű típusok a nagy felületekre
  • játék a formával és a színekkel a fal mentén
  • halkan járó, szinte zajtalan
  • csatlakozás a ház vezérléséhez
  • többrészes, egymás után eltolható

Toló-Csúszó zsalugáter – modern technika a modern építészetnek
A toló zsalukat már nem lehet a modern építészettől elvonatkoztatni. Minden modern gondolkodású építész incselkedik a betervezés gondolatával egy mai trendnek megfelelő épület tervezésekor. Az építtetők pedig egyre jobban kedvelik sokfunkciós lehetőségeiért! A toló zsalugáter könnyedén megvédheti a belső teret az erős hősugárzástól a kellemetlen fény bejutásától a mechanikai hatásoktól és kíváncsi bepillantásoktól is.

Az egyszerű működtetésben van a nagyszerűsége!
A többrészes toló-csúszó zsaluelemeket egymás után, párhuzamosan a ház fallal, e mentén könnyedén és zajmentesen mozgathatóak. Az alu zsalutáblák minimális helyet foglalnak el a házon és így „rendezett” hatást érhetünk el velük.
A meghatározó különbség a nyíló táblákkal szemben a kényelmes kezelhetőség, hiszen nem kell túlzottan kihajolnunk az ablakon ezek mozgatásakor!